– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Бесплатен јавен превоз по повод манифестацијата „Бела ноќ“

По повод манифестацијата „Бела ноќ“, граѓаните ќе можат да го користат јавниот превоз бесплатно, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие – ЈСП.

Бесплатниот превоз, како што појаснуваат оттаму, ќе важи од 18 часот во сабота на 5 октомври до 4 часот во недела на 6 октомври.

Лограње

X

Регистрација