ММС

Србин се „освежи“ со лото-добивка од 1.650.000 евра

Во 75. коло на лото на Лотарија на Србија е извлечена „седумка“ уплатена во Прњавор, која среќниот добитник ќе го „освежи“ со 1.650.000 евра.

Добитната коминација била: 3, 10, 15, 20, 26, 38 и 39.