ММС

По неуспешните свршувачки со двајца мажи, американска манекенка се омажи со куче

Поранешната американска манекенка Елизабет Хоад (49), по неуспешните свршувачки со двајца мажи, реши да се омажи со куче – со својот шестгодишен златен ретривер Логан.

Судбоносното „да“ го кажала претходниот месец пред 20 гости во католичка црква.

„За разлика од мажите, Логан ми е верен и никогаш не ме напушти, како ни јас него. Некои мислат дека сум луда, но јас мислам дека ова е сосема нормално“, вели Хоад.

Не е ни прва што се решила на таков брак. Во 2009 година и Вихелмина Калаган се омажи за своето куче.