– ММС
Вести Македонија

Ленче Ристоска без придружба на стручен соработник на рочиште за „Талир“

Утрово во Кривичниот суд во Скопје, обвинителката Ленче Ристоска за првпат се појави без придружба на стручниот соработник. Ристоска не сакаше да даде изјава за медиумите и рече дека оди на судење.

Денеска во Кривичен се одржува рочиште за предметот „Талир 2“ на СЈО, за кое обвинителката Ленче Ристоска доби овластување од државниот јавен обвинител Љубомир Јовески да го застапува.

 

Лограње

X

Регистрација