– ММС
Вести Свет

Мајка си ги продала близнаците за 8.000 евра, „исчезнатиот“ татко дошол да бара дел од парите

Една мајка од Кина ги продала своите близнаци за 8.000 евра за да отплати долгови, а и за себе да си купи нов мобилен телефон. Двонеделните машки дечиња ги продала на две различни семејства што живеат 700 километри подалеку од нејзииот град, пишуваат кинески медиуми.

Полицијата соопштува дека кога госпоѓата Ма се породила децата биле ставени во инкубатор. Таткото тогаш воопшто не се појавил. Дури откако дознал дека сопругата децата ги продала, дошол да бара дел од парите.

И двајцата се уапсени од полицијата, а децата се вратени и дадени на чување кај бабата и дедото.

Лограње

X

Регистрација