ММС

На ГП Богородица и Табановце се чека од 15 до 30 минути

Доколку сте од оние кои практикувате да патувате во поладниот дел од денот, односно во раните утрински часови имајте на ум дека во екот на летната сезона многумина како вас ја следат оваа пракса.

Ако патувате на летување кон соседна Грција имајте на ум дека на границите кај Богородица и Табановце се чека од 15 до 30 минути.

Од друга страна за да влезете и излезете од државата на други ГП нема да чекате многу.