– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Нормализиран е сообраќајот на патот Струмица – Валандово

Нешто по 13 часот заврши увидот во сообраќајната незгода на патот Струмица – Валандово пред селото Костурино, по што сообраќајот е нормализиран. Повеќе од два часа патот беше затворен, по сообраќајката што се случи во 10:40 часот во која со повреди завршија четири лица. Сите се пренесени во болницата во Струмица.
Според првичните информации во сообраќајката учествувале три возила.

Лограње

X

Регистрација