– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Сообраќајка кај Кустурино го затвори патот Струмица – Валандово

Во Сообраќајниот ссервис на Канал 77 по 12 часот е алармирано дека поради сообраќајна незгода е затворен патот Струмица – Валандово пред Костурино. Сообраќајната полиција врши увид на патот, поради што возилата ќе мора да почекаат околу еден час.
Неофицијално сообраќајката се случула меѓу три возило, при што има и повредени.
Повеќе детали очекуваме во текот на денот.

Лограње

X

Регистрација