– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Уште еден викенд со колони пред премините за Грција

Најдолги се чекањата на граничниот премин Богородица за влез во Грција. Колони од возила има од изутрината, каде според АМСМ се чека околу 30 минути од македонска страна. Од останатите премини, на граничниот премин Табановце и за излез и за влез од државата, времето на чекање е околу 30 минути.
На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата, соопштува АМСМ.

Лограње

X

Регистрација