– ММС
Видео Забава

“Ѕирнете” во луксузната вила на Рафаел Надал

Познатите тенисери секоја година вредно работат, па и не треба да нè чудат нивните луксузни вили коишто се секогаш сместени на егзотични дестинации.

Иако сакаат својата интима да ја држат подалеку од очите на јавноста, сепак, некои детали тие не успеваат до крај да ги сокријат. Како на пример, што поседуваат од недвижнини, на кое место и колку чини сиот тој луксуз.

 

 

 

Исклучок не е ниту Рафаел Надал, којшто своето гнездо овојпат го сместил покрај море.

И за разлика од останатите тенисери коишто се одвоиле од родителите и започнале самостоен живот, Рафаел својот животен простор го споделува со семејството.

За свое мирно засолниште тој ја избрал Мајорка, којашто во текот на годината има речиси 300 сончеви денови.

преземено-скопје24.мк

 

Лограње

X

Регистрација