– ММС
Забава

Освен за ајвар, слатко и кисели кратавички, од теглите може да направите кративен декор (ВИДЕО)

Ако мислевте теглите може да ги искористите само за ајвар, слатко или кисели краставички се лажете. Вклучете ја вашата креативна сијаличка и искористте ги теглите кои ви се вишок за да ја изразите креативност.

Еве неколку идеи како да ги искористите и да направите уникатен декор во вашиот дом.

Лограње

X

Регистрација