– ММС
Забава

Еве како да врзете турбан, а да изгледате модерно и шик (ВИДЕО)

Доколку ова лето сакате да бидете шик на плажа или едноставно сакате да бидете модерни во вашето секојдневие, еве еден предлог како марамите кои шо ги имате по дома можат да ги искористите.

Потребно ви е малку креативност во изборот на марамите и боите, а останатото ќе го најдете во видеото подолу.

Лограње

X

Регистрација