– ММС
Вести Македонија

Штип: Чад и смрдеа низ градот од пожар во населбата Пребег

Сува треба се запалила во штипската населбата ,,Пребег“, но со интревенција на противпожарната екипа , пожарот е речиси целосно изгаснат, информираат од ТППЕ Штип.

Која е причината за пожарот не кажаа од ТППЕ но огнот  предизвика вознемиреност на жителите во градот особено поради чадот и смрдеата која што се прошири.

 

Лограње

X

Регистрација