– ММС
Забава

Од мачка контејнерка до најголема инфлуенсерка во светот: Запознајте ја Вафли

Ова е една од најголемите инфлуенсерки во светот, а за неа збореле дека е грда и ја избегнувале. Но
ова маче знае како да ужива.

Мачката по име Вафли некогаш важела за вистинско „грдо пајче“. Скитала по улиците и никој не ја сакал.

Но кога ова маче го пронајде својот дом, станало едно од најголемите инфлуенсери во светот, во Топ10 на Форбс листата кога се во прашање домашни миленици.

Оваа  мачка ужива во славата – погледнете само како позира и лежи додека нејзината сопственичка ја чешка по глава.

Лограње

X

Регистрација