– ММС
Вести Македонија

Во пожар во пехчевско изгорела плевна со 3300 бали сено

Во пожар кој што синоќа избувнал во плевна во селото Умлена, пехчевско, изгорело сено, тракторска приколка и друг земјоделски алат.

На ден 12.08.2019 година во времето околу 21.00 часот пријавено е дека настанал пожар во плевна во атар на с. Умлена  СО- Пехчево, сопственост на Т. В. Во плевната имало околу 3300 бали сено, една тракторска приколка, како и  ситен земјоделски алат. Од екипа од ППЕ-Берово околу 22.15 час. пожарот е целосно изгаснат.

Увид  се врши во текот на денот.

Лограње

X

Регистрација