– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Автобусите во Скопје на Илинден според неделен возен ред

Автобусите од јавниот превоз во Скопје, поради државниот празник Илинден, утре ќе сообраќаат по неделен возен ред.

 

ЈСП Скопје соопшти дека дежурни ќе бидат три билетарници: Транспортен центар од 7 до 19.30 часот, Зелен пазар од 7 до 19.30 часот и Ѓорче Петров од 7 до 13 часот.

Лограње

X

Регистрација