– ММС
Uncategorized

ВИДЕО: Еј Вардаре, Вардаре ! Нова песна за Вардар со народни мелос

По освојувањето на европската титула во Келн, за ракометарите на Вардар беа создадени повеќе навивачки песни.

Најновата е турбо фолк! Ја пее Влатко Алексовски од Крива Паланка, а всушност е преработка на бугарската песна Шушана од Преслава.

Погледнете…

 

Лограње

X

Регистрација