– ММС
Вести Македонија

Тешка сообраќајна незгода после аеродромот во Охрид

После аеродромот во Охрид, пред селото Мешеишта во моментов има сообраќајна незгода.

Според фотографиите коишто ги испрати редовен читател на порталот и според информациите од местото на настанот, сообраќајката се случила помеѓу патничко возило и моторцикл.

Повредено е лицето кое било на моторот, но е контактибилно.

Полицијата врши увид на местото на незгодата и го регулира сообраќајот, кој поради несреќата се одвива отежнато.

Лограње

X

Регистрација