– ММС
Вести Македонија

Доаѓа нов топлотен бран во Македонија

Метеоролозите од утре најавуваат повторно враќање на тропското време. Лекарите советуваат граѓаните соодветно да се заштитат од високите температури и доколку е можно да избегнуваат директна изложеност на сонцето во периодот од 11 до 17 часот.

Лограње

X

Регистрација