– ММС
Забава

Цеца на „Пиво Фест“: Публиката падна во транс од нејзиниот изглед

Публиката падна во транс откако таа ги запеа најголемите нејзини хитови, а особено машкиот дел од публиката остана без здив кога го виде нејзиниот изглед на сцената.

Имено таа беше облечена во црвено сако и пантолони, а сакото и беше закопчано само на едно копче покажувајќи го црниот градник и големите гради, погледнете.

 

Лограње

X

Регистрација