– ММС
Вести Свет

ВИДЕО: Насред јули паднал снег, вистинска зимска идила во Словачка

По 19,5 степени, измерени во четвртокот, дошло до заладување, а врвот Ломњички штит е целосно прекриен со снег.

Сепак, ова не е прв пат во јули да падне снег на ова подрачје, па затоа посетителите мора секогаш да бидат подготвени за сите промени на времето.

 

Превземено од: Точка

Лограње

X

Регистрација