– ММС
Забава

Блогерка се обиде да ја бојадиса косата во живо, па остана ќелава (Видео)

Инстаграм-блогерката, Лори Фејт сакаше драстично да ја промени бојата на својата коса од сина во бела, во видео во живо.

Следачите веднаш забележаа дека косата почнува да ѝ паѓа, но токму во тие мигови, Лори го прекина видеото. Сепак, таа подоцна го објави целото видео за да покаже како станала ќелава.

Мешавината од хемикалии за што побрзо менување на бојата била преногу јака за нејзината коса.

Лограње

X

Регистрација