– ММС
Вести Македонија

Нормализиран сообраќајот на патот Градско – Прилеп

 Сообраќајот на патот Градско – Прилеп на потегот од Росоман до бензинска пумпа „Сирково”, е нормализиран, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Патот беше затворен за сообраќај поради истурена сточна храна.

Лограње

X

Регистрација