– ММС
Вести Македонија

Фотографија на Груевски со старлета ја разбранува јавноста

Втор живот за поранешниот премиер Никола Груевски во Украина, е еден од коментарите кои се појавија, откако беше обелодената уште една фогографија од најбараниот бегалец, кој очигледно го ужива животот во неговото прибежиште.

Добар ден господине Заев, би сакале да инвестираме во вашата прекрасна земја, шеговито под фотографијата додавааат корисниците на социјалните мрежи.

Лограње

X

Регистрација