– ММС
Вести Свет

ФОТО: Целосно гол турист пазарува во маркет на хрватскиот остров Муртер

Вест за рубриката „Верувале или не“ од хрватскиот остров Муртер. Вчера целосно гол турист влегол во маркет. Пред вџашените купувачи и персоналот тој си го купил потребното и си наплатил на касата.

Фотографијата била објавена на социјалните мрежи, а ја пренесоа и некои хрватски медиуми.

Лограње

X

Регистрација