– ММС
Вести Култура

Тетовско културно лето по седми пат

Во тек се културно – уметничките програми и спортски активности во рамки на 7-то издание на Тетовското културно лето, што ќе трае до 1 август.

Настаните вообичаено ќе бидат организирани на градскиот плоштад, улицата „ЈНА” или таканаречената улица со чадорите, како и во скејт паркот во Тетово.

Како и секоја година изведувачит во рамки на културното лето ги избира Општина Тетово. Тетовското културно лето е еден од ретките манифестации во градот каде граѓаните можат да уживаат во културно –  –  уметнички точки.  

Зоран Димовски

Лограње

X

Регистрација