– ММС
Видео

Видео: Најстручното жири за пеење

Кога пееш, а од другата страна имаш еден така импресиониран лик како оној во видеото во прилог, тогаш сфаќаш дека не се важни сите можни стручни судии за пеење на светов. Ова е најважното и „најстручното“ жири.Лограње

X

Регистрација