– ММС
Забава

Погледнете како се создаваат совршените анимирани ликови на „Pixar“

Најпознатите детски анимирани цртани се со потпис на „Disney“ и „Pixar“, но дали знаете како всушност се создаваат овие анимирани цртани ликови, нивната приказна и колку е тешко или пак лесно да се направи една совршена и префектна анимирана приказна ?!

Одговорот ќе го најдете подолу во видеото кое ќе ве одведе во светот на „Pixar“.

Лограње

X

Регистрација