– ММС
Вести Видео Македонија Спорт

(ВИДЕО)Клан ТВ со репрезентативецот Алиоски се врати во Прилеп во донаторска мисија

Неколку часа по инцидентот, кога на македонскиот репрезентативец и фудбалер на Лидс, Ерџан – Џани Алиоски не му беше дозволено да остане во ресторан во Прилеп, тој повторно се врати во Прилеп и се приклучи на една хуманитарна акција, а од видеото кое го подготви „ТВ Клан Македонија“ нашиот фудбалер беше топло пречекан од Прилепчани. И како што вечи новинарот, излезе дека Алиоски во неговиот роден град, не го знаел само келнерот кој го замоли да го напушти локалот.
Во продолжение прилогот на ТВ Клан.

 

 

Лограње

X

Регистрација