– ММС
Вести Македонија

Делегација на Уставниот суд на Бугарија на средба кај претседателот Пендаровски

Делегација на Уставниот суд на Република Бугарија денеска ќе престојува во посета на Уставниот суд на Република Северна Македонија.

Делегацијата која ја предводи претседателот на Уставниот суд на Република Бугарија, Борис Велчев, претпладево ќе биде примена од претседателот Стево Пендаровски.

МИА

Лограње

X

Регистрација