– ММС
Вести Култура Македонија

Виолинистката Ванеса Меј ќе го отвари Охридско лето

Светски познатата виолинистка Ванеса Меј на 12 јули ќе го отвори  59-то издание на Охридско лето.

Ова пред малку  на прес-конференција го соопшти раководството на фестивалот

Лограње

X

Регистрација