– ММС
Вести Свет

БиХ: Мистер Бин на „фиќо“ по сараевските улици

На Фејсбук-групата „Чудни слики од Сараево“ вчера биле објавени урнебесни фотографии што ги пренесоа и некои медиуми.

Низ центарот на главниот град на Босна и Херцеговина врз црвено „фиќо“, управувано од друг, на прицврстена фотелја на покривот на автомобилот опуштено седел и го разгледувал градот сараевскиот „Мистер Бин“, што предизвикало интерес кај граѓаните.

Лограње

X

Регистрација