– ММС
Вести Македонија

Променет режим на сообраќај на патот Дабиле – Ново село

На регионалниот пат Дабиле – Ново село, кај село Дабиле, денеска и утре ќе биде променет режимот на сообраќај.

Од Автомотосојузот информираат дека на патот Дабиле – Ново село ќе се изведуваат градежни активности за поставување индуктивни јамки поради што се врши промена на режимот на сообраќај.

Лограње

X

Регистрација