– ММС
Вести Македонија

Меѓународен ден на пчелата

Во Основното училиште „Братство Единство” во Охрид денеска ќе биде одбележан Меѓународниот ден на пчелата.

На одбележувањето на Меѓународниот ден на пчелата ќе присуствуваат и ќе се обратат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и министерката за земјоделство, шумарство и прехрана на Република Словенија, Александра Пивец.

МИА

Лограње

X

Регистрација