– ММС
Вести Видео Македонија

Случај Дрисла: Дали отпадот е покритие за нелегален капитал?

Балканскот тајкун на отпадот Петар Припуз ја „мерка“ депонијата Дрисла, но дали ќе ја земе?

СКУП

Лограње

X

Регистрација