– ММС
Видео Забава

Видео: Како звучи „Hells Bells“ од AC/DC на црковни звона

Видеото е снимено во црква во Германија каде што талендираниот David Drambyan го свири популарниот хит од 80-тите – „Hells Bells“ од мегапопуларните AC/DC.

Лограње

X

Регистрација