– ММС
Вести Свет

(ВИДЕО) Утрото почна со снег во Србија

Снега вее од ноќеска во реоните на Златибор, Копаоник и Сјенци во Србија. Метеролозите за денеска во пониските делови најавуваат дожд, во делови од земјата од 40-60 литри на метар квадратен.

Сите служби се ангажирани, соопштија од Секторот за вонредни сутуации. Во изминатите неколку денови поројни дождови имаше во Хрватска и во БиХ кои предизвикаа поплави.

Лограње

X

Регистрација