– ММС
Вести Македонија Сообраќаен Сервис

Промена на режимот на сообраќај на патот Ново село – граница со Бугарија

Режимот на сообраќај на  регионалниот пат од Ново Село до границата со Бугарија ќе биде променет од денеска поради градежни активности, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

На делницата Виадукт трејд ќе изведува активности за поставување индуктивни јамки, информира Автомотосојузот на Македонија.

МИА

Лограње

X

Регистрација