– ММС
Вести Македонија

Верижен судир на повеќе возила на автопатот Тетово-Скопје

На автопатот од Тетово кон Скопје вечерва се случил верижен судар во кој според очевидци учествувале 5 или 6 возила.

Тешко повредени, според нив, нема а сообраќајот е пренасочен на помошната лента на автопатот. Сообраќајната полиција е на местото на сообракајката во тек е увид.

преземено:libertas.mk

 

Лограње

X

Регистрација