– ММС
Вести Свет

Противпожарниот систем во Нотр Дам бил неисправен?

Француските истражители сметаат  дека пожарот на катедралата  Нотр Дам почнал во средиштето на покривот и дека можеби имало проблем со противпожарниот систем, открил денеска полициски извор за СНН, откако ги прегледале бројните аматерски видеозаписи и фотографии на присутните кои што се  затекнале на местото на пожарот.

Истиот извор вели дека истражителите сега биле концентрирани на два потенцијални проблеми поврзани со избувнувањето на пожарот.

Лограње

X

Регистрација