– ММС
Спорт Тенис

Видео: Ѓоковиќ повторно „умрел“ од смеа на прашањето на италијанскиот новинар

Интересна сцена се случила на конференцијата на Новак во Монте Карло, кога дошол на ред италијанскиот новинар Убалдо Сканагата да постави прашање, Ѓоковиќ не можел да се воздржи поради препознатливиот акцент.

За потсетување, по финалето на Австралија Опен, Новак со Убалдо направи шоу на конференцијата за медиуми кога тој самиот почна да го имитира.

Убалдо Сканагата има 69 години, а речиси четири децении известува од најголемите тениски турнири.

Лограње

X

Регистрација