– ММС
Вести Македонија

СВР Штип: 62 возачи возеле над доволената брзина

Засилена акциска контрола на брзината на возилата  била спроведена во петокот од страна на СВР Штип.Акцијата се одвивала во периодот од 11 до 17 часот и се однесувала на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената.

Полицинскиот билтен информира дека при контролата било констатирано дека 23 возачи управувале со брзина поголема од дозволената надвор од населено место, додека 39 во населено место.

Санкционирани се и 18 останати прекршоци.

Лограње

X

Регистрација