– ММС
Uncategorized Сообраќаен Сервис

Одрони од камења на патот Струга – Дебар

Слушател на Канал 77 информира дека на патот Струга – Дебар на неколку места има одрони со крупни камења на патот. Внимателно движење и среќен пат!

Лограње

X

Регистрација