– ММС
Сообраќаен Сервис

Излетан автобус на автопатот Тетово – Скопје (видео)

На сообраќајниот сервис на Канал 77 на Viber 072 607777 добивме видео информација за излетан автобус на патниот правец Тетово – Скопје. Нема информација за повредени а увидот на полицијата сеуште трае.

Лограње

X

Регистрација