– ММС
Забава

Што знаат Фејсбук, Твитер и Гугл за вас?

„Животот“ на социјалните мрежи не е така наивен, кога станува збор за споделувањето на приватноста со светот. Она што вие го преферирате или игнорирате е корисна информација за системите на социјалните медиуми на кои имате профили. Повеќе на оваа тема, прочитајте ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација