– ММС
Забава

Модата на наградите „Греми“ пред 20 години

Многу нешта во секоја смисла се сменија во круговите на светскиот шоу бизнис изминативе 20 години. Доказ повеќе се фотографиите направени за време на наградите „Греми“ во 1999 година, кои можете да ги погледнете ОВДЕ.

Лограње

X

Регистрација