– ММС
Забава

Зошто маснотиите се потребни во секој режим на исхраната

Околу маснотиите како составен дел од исхраната, во минатото честопати имаше недоумици, но во последно време е јасно дека тие се потребни во секој режим на исхрана. Повеќе нутриционистички заклучоци на оваа тема, ќе најдете ОВДЕ.

 

Лограње

X

Регистрација