– ММС
Вести Македонија

Пожар пред влезот на Струмица, во прекин сообраќајот кон Радовиш

Околу 13 часот денеска изби голем пожар пред влезот во Струмица од Радовиш. Запалена е поголема површина шамак покрај патот, а сообраќајот го регулира полицијата за да можat пожарникарите да го гаснат пожарот.

Во гаснењето на пожарот у;ествуваат три противпожарни возила на ТППЕ Струмица и 12 пожарникари. Засега пожарот се држи под контрола и не се дозволува да се прошири.

Лограње

X

Регистрација