– ММС
Забава

Смешни твитови за брачниот живот

Некои луѓе имаат посебна смисла за хумор. Уште пак ако и нивниот брачен партнер е таков, ова може да резултира со прилично впечатливи изјавви на социјалните мрежи. Неколку такви примери има ОВДЕ.

 

Лограње

X

Регистрација