– ММС
Забава

Без грижа на совест можете да ги јадете овие 7 закуски

Конечно, храна во која можеме да уживаме, без грижа на совест. Грицкајте здраво, бидете сити и внимавајте на килограмите.

Ова се неколку примери за закуски или намирници со кои можете да уживате во моментите кога наеднаш ве обзема глад и ужасно ви се јаде, па наместо по калорични сендвичи, посегнете по овие одлични намирници кои ќе ве заситат до следниот оброк.

  1. 60 грама боровинки,
  2. 15 топчиња грозје,
  3. 130 грама солени пукакни,
  4. 60 грама црно чоколадо,
  5. 7 бадеми,
  6. 12 зелени маслинки,
  7. 12 цреши (може и замрзнати).

 

Лограње

X

Регистрација